Dosrius es dota amb un protocol d’assetjament psicològic, moral i sexual

Dilluns, 12 de març de 2018 a les 08:00

El protocol estableix els mecanismes per presentar queixes i denunciar possibles conductes d’assetjament, analitzar i avaluar els possibles casos, proposar les mesures d’intervenció i desplegar eines preventives.

El passat 21 de febrer, es va fer efectiva l’aprovació definitiva del ‘Protocol d’assetjament psicològic, moral, sexual, per raó de sexe o orientació sexual’, un cop superat el període d’exposició pública del document i sense haver-se presentat al·legacions.

El protocol té l’objectiu principal d’establir les actuacions necessàries per prevenir i actuar davant les queixes en matèria d’assetjament psicològic, moral, sexual, per raó de sexe o orientació sexual i altres discriminacions amb la finalitat explícita d’eradicar aquest tipus de conductes en l’àmbit laboral de l’Ajuntament.

Per tot plegat, estableix els mecanismes per presentar queixes i denunciar possibles conductes d’assetjament, analitzar i avaluar els possibles casos, així com proposar les mesures preventives i d’intervenció que permetin  pal·liar la situació viscuda per la persona. A més, el text també pretén establir eines de prevenció, detecció i actuació adreçades a tot el personal de l’Ajuntament de Dosrius i impulsar accions de sensibilització.

El document íntegre el podeu consultar a través del següent enllaç.

Darrera actualització: 15.03.2018 | 14:05