Crida per participar com a voluntari al Gran Recapte d’Aliments el 22 i 23 de novembre

Dijous, 21 de novembre de 2019 a les 11:00

Els supermercats de Dosrius que participen en la campanya són Bon Àrea, Condis i Suma. Durant els dos dies els establiments habilitaran punts per fer efectiva la recollida d’aliments.

Dosrius se suma a la Campanya del Gran Recapte d’Aliments que es porta a terme cada any arreu de Catalunya abans de les dates festives de Nadal per tal de recollir diversos aliments i productes bàsics per les persones del nostre entorn que necessiten ajuda alimentària.

Així doncs, des de l’organització demanen fonamentalment la col·laboració de la població per recollir oli, conserves i llet en els diferents punts de recollida d’aliments ubicats als tres supermercats que participen en la campanya d’enguany:

  • Bon Àrea
  • Condis
  • Suma

A més a més, des del Gran Recapte, la Creu Roja d’Argentona-Dosrius-Òrrius i l’Ajuntament de Dosrius es fa una crida als veïns i veïnes perquè s’apuntin com a voluntaris. Per fer-ho, només cal inscriure’s a través del següent enllaç.

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació que moltes persones passen arran de la crisi econòmica. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Els objectius principals de la campanya d’aquest any és la recollida d’aliments bàsics que els Bancs d’Aliments no aconsegueixen a través de l’aprofitament alimentari, sensibilitzar a la població de Catalunya de la bossa de pobresa cronificada existent, i finament fomentar que la ciutadania col·labori al llarg de l’any amb programes de reaprofitament alimentari.

Darrera actualització: 21.11.2019 | 09:27