Convocatòria de subvencions per a entitats culturals i esportives

Dissabte, 14 d'abril de 2018 a les 00:00

Les entitats municipals podran presentar les seves sol·licituds al Registre General de l’Ajuntament fins al 17 de maig.

La Junta de Govern Local va aprovar dimarts 10 d’abril la convocatòria pública de subvencions en règim de concurrència competitiva de 2018 per a activitats de les entitats culturals i esportives de Dosrius. Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 17 de maig.

A la convocatòria d’aquest any s’han previst dues modalitats d’ajuts: subvencions per a activitats culturals i juvenils i subvencions per a activitats esportives. En podran ser beneficiàries totes les entitats locals registrades correctament al Registre d’Entitats de l’Ajuntament de Dosrius, sempre i quan el seu projecte tingui per finalitat el foment i la promoció de la cultura, l’esport, l’educació o la joventut en l’àmbit territorial del municipi.

Cada associació beneficiària podrà demanar com a màxim cinc  projectes i el cost mínim de cada projecte ha de ser de 500€. Les subvencions, finalment, no excediran el 50% del cost de l’activitat a que s’apliquin. Les bases, la convocatòria i la documentació a presentar es poden consultar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 17.04.2018 | 11:24