Convocatòria de subvencions per a entitats culturals i esportives per a l’any 2019

Dimecres, 1 de maig de 2019 a les 00:00

Les associacions locals poden presentar les seves sol·licituds al Registre General de l’Ajuntament fins al 31 de maig.

La Junta de Govern Local ha aprovat la convocatòria pública de subvencions en règim de concurrència competitiva de 2019 per a activitats de les entitats culturals i esportives de Dosrius. Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de maig.

A la convocatòria d’aquest any s’han previst dues modalitats d’ajuts: subvencions per a activitats culturals i juvenils i subvencions per a activitats esportives. En podran ser beneficiàries totes les entitats locals registrades correctament al Registre d’Entitats de l’Ajuntament, sempre i quan el seu projecte tingui per finalitat el foment i la promoció de la cultura, l’esport, l’educació o la joventut en l’àmbit territorial del municipi.

Cada associació beneficiària podrà demanar com a màxim cinc projectes i el cost mínim de cada projecte ha de ser de 500€. Les subvencions, finalment, no excediran el 50% del cost de l’activitat a que s’apliquin. Les bases, la convocatòria i la documentació a presentar es poden consultar a través del següent enllaç.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 10:58