Canyamars acull la presentació de ‘La guia de la iaia del Maresme’

Dilluns, 3 de desembre de 2018 a les 00:00

La publicació està il·lustrada amb mapes de 10 rutes que recorren els 30 municipis del Maresme. Entre els itineraris proposats hi destaquen el Pou de Glaç de Canyamars i el Santuari del Corredor. L’edició en paper, a més, es complementa amb el web www.laiaiadelmaresme.cat.

El Pou de Glaç de Canyamars serà l’escenari dimecres 5 de desembre, a partir de les 12 del migdia, de la presentació pública de ‘La guia de la iaia del Maresme’; una publicació impulsada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme –amb la col·laboració de l’Ajuntament de Dosrius- que té com a objectiu engrescar les famílies a descobrir rutes i curiositats del Maresme a través d’itineraris i activitats lúdiques.

Així, aquesta publicació il·lustrada, innovadora i interactiva conté mapes de 10 rutes que recorren els 30 municipis de la comarca; entre elles els itineraris pel Pou de Glaç de Canyamars i el Santuari del Corredor, dos dels actius del patrimoni local més destacats. L’edició en paper, a més, es complementa amb el web www.laiaiadelmaresme.cat.

La ‘guia de la iaia del Maresme’ permetrà als lectors escriure-hi, dibuixar-hi, enganxar-hi i, fins i tot, jugar-hi amb ella. A més, la publicació planteja un conjunt de reptes que, si s’assoleixen, serviran per aconseguir punts per guanyar fins a tres medalles d’expedicionari o expedicionària. En Picotet i la Coia, més coneguda com la iaia del Maresme, seran els encarregats d’explicar a les famílies les diverses rutes del territori, amb els seus principals atractius turístics: castells, búnquers, cases modernistes, platges, turons i boscos, museus i festes populars, entre d’altres.

L’Ajuntament de Dosrius posa en valor la iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i convida els veïns i veïnes a participar de l’acte de presentació, que serà obert a tota la ciutadania.

Darrera actualització: 03.12.2018 | 17:38