Aquest mes de juny, sigueu “Benvinguts a Pagès” a Dosrius i a Canyamars!

Dilluns, 20 de maig de 2019 a les 00:00

Les visites a la Granja de Can Gel i a la Granja Sant Llop són dues de les propostes per al cap de setmana de l’1 i 2 de juny.

Dues empreses de Dosrius i Canyamars participaran els dies 1 i 2 de juny de la campanya “Benvinguts a Pagès”, un cap de setmana en el que explotacions de tota Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors.

Enguany hi prendran part la granja de vaques de Can Gel i la granja de gallines Sant Llop, que oferiran visites gratuïtes per a donar a conèixer de primera mà als visitants l’activitat que duen a terme al municipi i els productes de qualitat i de proximitat que elaboren.

“Benvinguts a Pagès”, però, és molt més. I és que restaurants de tota Catalunya també oferiran un menú especial amb producte de temporada i de proximitat; diversos allotjaments faran ofertes especials amb motiu del “Benvinguts a Pagès”; i la majoria de comarques oferiran un munt d’activitats complementàries relacionades amb la terra, el producte i la natura. Per a més informació podeu consultar el web www.benvingutsapages.cat.

 

Darrera actualització: 20.05.2019 | 13:48