Aquest 2018, ‘Benvinguts a Pagès’ torna a Canyamars

Dimarts, 15 de maig de 2018 a les 00:00

Les visites a la Granja de Can Gel i al Parc del Rukimon i els allotjaments a Can Sabé són tres de les propostes per al cap de setmana del 9 i 10 de juny.

Tres empreses de Canyamars participaran els dies 9 i 10 de juny de la campanya ‘Benvinguts a Pagès’, un cap de setmana en el que explotacions de tota Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors.

Enguany hi prendran part la granja de vaques de Can Gella masia Can Sabé i el Parc del Rukimon. Marc Bosch, alcalde de Dosrius, agraeix la implicació d’aquests tres espais, posa en valor la iniciativa i assegura que “es tracta d’una oportunitat excel·lent per promocionar i donar a conèixer arreu del nostre país dos dels nostres principals actius turístics i per potenciar l’activitat pagesa, una de les més arrelades al nostre municipi”.

Així, totes les persones interessades podran gaudir de forma gratuïta de visites a la Granja de Can Gel i al Parc del Rukimon o allotjar-se a Can Sabé al llarg de tot el cap de setmana. ‘Benvinguts a Pagès’, però, és molt més. I és que restaurants de tota Catalunya també oferiran un menú especial amb producte de temporada i de proximitat; allotjaments faran ofertes especials amb motiu del Benvinguts a Pagès; i la majoria de comarques oferiran un munt d’activitats complementàries relacionades amb la terra, el producte i la natura.

Per a més informació podeu consultar el web www.benvingutsapages.cat.

Darrera actualització: 05.06.2018 | 09:08