Vine a gaudir d’un viatge a l’època medieval!

Dimecres, 4 d'octubre de 2017 a les 00:00

L’Ajuntament de Dosrius organitza els dies 14 i 15 d’octubre la catorzena edició de la Fira del Bosc – Canyamars Medieval. Al llarg d’un cap de setmana, i en un entorn natural immillorable, els visitants podran gaudir d’accions teatralitzades, recreacions històriques, música i dansa, parades d’artesania i gastronomia, demostracions d’oficis i jocs. Compartiu la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FiradelBosc17.

La Fira del Bosc – Canyamars Medieval convertirà Canyamars, a través de diferents propostes lúdiques i culturals, en vila medieval durant tot un cap de setmana. L’Ajuntament de Dosrius, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza els dies 14 i 15 d’octubre la catorzena edició d’aquesta festivitat que any rere any ha anat arrelant profundament a la vila i s’ha consolidant i erigint ja com una de les fires de referència arreu del territori en aquest sector. Així, i amb l’objectiu de potenciar el seu caràcter popular, la festa comptarà un any més amb l’estreta col·laboració i implicació d’entitats i empreses locals, associacions d’arreu de la comarca, voluntaris i persones a títol individual.

Un marc incomparable

La #FiradelBosc17 es durà a terme en un entorn natural privilegiat, que regalarà als veïns i veïnes i visitants una postal única i un marc encisador on deixar-se anar, transportar-se segles enrere i gaudir i reviure la màgia, el paisatge, els costums i els trets característics de l’època medieval. En aquest sentit, des del Pou del Glaç fins a l’església de Sant Esteve de Canyamars, els assistents es trobaran amb un nucli festiu i transformat,  amb els seus carrers i carrerons, racons places i placetes engalanats per a l’ocasió.

Activitats per a tots els públics

L’activitat començarà dissabte 14 d’octubre, a les 10:30 h., amb la rebuda de Berenguer Bofarull, Compte de Vilamajor, per part d’Enric Lanuza, Baró de Canyamars. I a partir d’aquí i durant dos dies, seguiran propostes per a tots els públics, que inclouen música, bruixes i fades, espases, demostracions d’oficis medievals, jocs infantils, itineraris pel carrer, mercat d’artesans, tavernes, gastronomia i espectacles diversos.

Etiqueta la Fira i ajuda’ns a difondre-la arreu del territori!

Des de l'Ajuntament de Dosrius es dóna les gràcies a totes les entitats i comerços del poble per la seva implicació i dedicació a la Festa, sense la qual no hauria estat possible celebrar amb èxit una nova edició d'aquesta original festivitat. També es convida tots els veïns i veïnes a assistir a la festivitat i a compartir-la  a les xarxes socials amb l’etiqueta #FiradelBosc17.

Darrera actualització: 10.10.2017 | 11:19