Tret de sortida a les obres de pavimentació del carrer Sant Esteve

Dijous, 5 d'octubre de 2017 a les 00:00

Els treballs tenen com a objectiu pavimentar de forma definitiva el vial que connecta la plaça de l’Església amb l’inici de l’urbanització de Can Canyamars.

L’Ajuntament de Dosrius ha iniciat aquesta setmana els treballs de pavimentació del carrer Sant Esteve, a Canyamars. El projecte és previst que tingui una durada aproximada de quatre setmanes, està valorat en 19.868,20€, i l’executa ‘Asfaltos Barcino, S.L.’ –empresa adjudicatària del contracte públic de licitació de les obres-.

L’actuació s’inicia després que el projecte fos aprovat inicialment el passat mes d’agost del 2016 i un cop resoltes totes les al·legacions. Joan Serra, regidor d’Urbanisme, explica que “la pavimentació del carrer Sant Esteve és una necessitat i una demanda històriques dels veïns i veïnes” i assegura que “amb l’inici d’aquestes obres, posem fil a l’agulla per reforçar la seguretat i la comoditat i resoldre de forma definitiva les deficiències i el mal estat d’aquest vial que al llarg dels darrers anys s’ha anat deteriorant”.

Els treballs, que es duran a terme en un total de tres trams entre la plaça de l’Església i l’inici de l’urbanització de Can Canyamars i en una superfície total de 853 m2, consisteixen en el fresat de les vores del carrer i en la resolució de les irregularitats del paviment.

Darrera actualització: 05.10.2017 | 18:49