Revetlla de Sant Joan segura i amb precaució

Divendres, 16 de juny de 2017 a les 00:00

A causa de l’alt risc d’incendis forestals no s’autoritzarà cap foguera a Dosrius ni llançament de petards de classe III.

Una de les característiques més destacades i un dels valors paisatgístics més preuats del nostre municipi és la massa forestal. Ateses les dates que ens trobem i la sequedat dels boscos, el risc d’incendi és molt elevat. Per aquest motiu l’Ajuntament de Dosrius se suma a la campanya de sensibilització davant els riscos de l’estiu que ha engegat el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, conscient del perill que representen les revetlles.

Restriccions de foc

L’Ajuntament de Dosrius ha publicat un BAN on es demana que s’augmentin les mesures de prevenció i seguretat per a la revetlla de Sant Joan.

L’Ajuntament informa que la nit de Sant Joan no s’autoritzarà cap foguera ni llançament de coets i focs d’artifici de classe III a cap indret del terme municipal.

Tanmateix, per als veïns propers a les masses forestals, l’Ajuntament habilitarà zones on es podran llançar els petards de classe I i II amb seguretat. Aquestes zones habilitades per al llançament seran la plaça de Can Massuet, la plaça de l’Ajuntament, i el Camp de Futbol de Canyamars.

 

Més informació: Revetlles amb precaució

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:15