Prop de 17.000 persones visiten la XIV Fira del Bosc-Canymars Medieval en un èxit de participació sense precedents

Dilluns, 16 d'octubre de 2017 a les 12:29

L’Ajuntament de Dosrius agraeix la col·laboració i la implicació directa de veïns i veïnes, entitats, voluntaris expositors i participants. Consulta la galeria de fotografies al perfil de Facebook de l'Ajuntament de Dosrius.

Canyamars va recuperant poc a poc la normalitat del dia a dia després de viure un intens, màgic i històric cap de setmana amb la celebració de la catorzena edició de la Fira del Bosc-Canyamars Medieval, impulsada per l’Ajuntament de Dosrius amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Al llarg de dissabte 14 i diumenge 15 d’octubre, milers de veïns i veïnes i persones vingudes d’arreu del territori van omplir carrers i places, des del Pou de Glaç fins al Pla del Molinot, de múltiples activitats i espectacles per a tot els públics en un èxit de participació sense precedents mai viscut fins ara a la vila. Així, prop de 17.000 persones van visitar la que, sens dubte, és una de les propostes lúdiques i culturals amb més renom de la comarca.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, agraeix la tasca feta per tots aquells que s’han implicat en l’organització; entre ells, veïns i veïnes, visitants, botiguers, restaurants, artesans i diverses entitats i associacions locals. Bosch, a més, explica que la Fira del Bosc-Canyamars Medieval “ha arribat a la seva catorzena edició amb més salut que mai i amb ganes de seguir creixent qualitativament i quantitativa. El que va començar sent una festa molt nostra, adreçada a un públic encara una mica incipient, ha esdevingut durant aquest temps una cita ineludible per als amants de la història, de la natura i dels encants i misteris de l’època medieval”.

Per la seva part, Xavier Obon, coordinador de la #FiradelBosc17, afirma que “és un orgull que tinguem la sort, aquí a Canyamars, d’acollir una de les fires medievals de referència a la comarca i que aporta un tret diferencial i únic, com és l’entorn natural privilegiat on es desenvolupa.”

Afluència constant de visitants al llarg de tot un cap de setmana

Aquest any la Fira del Bosc-Canyamars Medieval ha comptat amb un ampli ventall de propostes lúdiques i culturals per a adults i infants que han tingut una gran rebuda per part de tots els visitants. Entre les activitats més destacades, hi ha hagut música, bruixes i fades, espases, demostracions d’oficis medievals, actuacions artístiques, jocs infantils, itineraris pel carrer, mercat d’artesans, tavernes, gastronomia i espectacles diversos.

Darrera actualització: 16.10.2017 | 12:30