Obertes les inscripcions al Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme

Dimarts, 6 de febrer de 2018 a les 00:00

El Servei Local d’Ocupació convida els veïns i veïnes i centres educatius a participar d’una nova edició d’aquest projecte comarcal, que enguany girarà al voltant de les xarxes socials.

El proper divendres 23 de febrer, el Teatre Monumental de Mataró acollirà la cinquena edició del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme, impulsat pel Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme amb l’objectiu d’acostar l’emprenedoria als i les joves a partir d’experiències properes.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Dosrius –a través del Servei Local d’Ocupació (SLO)- convida els veïns i veïnes i centres educatius del municipi a prendre part activament d’aquest projecte comarcal que enguany girarà al voltant de les xarxes socials. Per participar en el Fòrum cal inscriure-s’hi prèviament a través d’aquest enllaç.

Al llarg de la jornada hi intervindran –entre d’altres- Txell Costa, docent universitària de Màrqueting i Comunicació; el Doctor en filosofia, escriptor i docent Enric Puig; influencers; i tres joves maresmencs que explicaran la seva aventura emprenedora. I el Fòrum clourà amb una activitat col·lectiva de team building per a millorar la cohesió, l’autoestima i la motivació.

El consistori fa una crida a la participació i posa en valor el desenvolupament per part del Consell Comarcal del Maresme d’eines i recursos de primer ordre encaminats a potenciar les aptituds i coneixements del col·lectiu juvenil del conjunt de la comarca.

Darrera actualització: 06.02.2018 | 14:23