Nova licitació de la zona esportiva de Can Massuet

Dissabte, 24 de juny de 2017 a les 00:00

Les empreses o professionals interessats poden presentar la documentació a l’Ajuntament de Dosrius fins al dilluns 10 de juliol.

L’Ajuntament de Dosrius ha convocat el concurs per un contracte de gestió del servei públic per la gestió de la zona esportiva de Can Massuet del Far i administratiu especial per l'explotació del bar-restaurant. Avui, divendres 23 de juny, s’ha publicat la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província.

La licitació inclou la gestió i explotació de les pistes de pàdel, tennis, rocòdrom i pistes de petanca, el manteniment de les instal·lacions de serveis d’electricitat, aigua, ACS, extintors, sanejament i equipament de la cuina, l’explotació del bar i la Neteja i manteniment dels vestidors, accessos i, en general tot l’àmbit de la concessió. La durada del contracte serà de tres anys, amb possibilitat de prorrogar per dos anys més.

El període de presentació de les ofertes serà de 15 dies naturals a comptar de la publicació, per tal que a finals de juliol es pugui obrir les instal·lacions.

Consulteu la documentació en els següents enllaços:

Anunci del BOP

Plecs de clàusules

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:16