Llisca i diverteix-te al tobogan aquàtic de Dosrius!

Divendres, 16 de març de 2018 a les 00:00

L’atracció Splash slide serà aquest estiu una de les grans novetats de la Festa Major. L’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a gaudir aquest cap de setmana de la prova gratuïta que Mobilparc instal·larà al carrer Barcelona.

Aquest cap de setmana, l’Ajuntament de Dosrius proposa a la ciutadania una divertida i original proposta lúdica per començar a escalfar motors de cara a la Festa Major i donar poc a poc la benvinguda a la primavera.

Diumenge 18 de març, l’empresa dosriuenca Mobilparc –especialitzada en el muntatge i funcionament de parcs d’atraccions per a nens, joves i adults des de fa més de dues dècades- instal·larà al carrer Barcelona un tobogan aquàtic per tal de fer-ne la posada a punt de la temporada; i l’Ajuntament convida a que tots aquells valents i valentes que ho desitgin a lliscar, mullar-se refrescar-se i divertir-se en aquesta atracció.

El Splash slide és gratuït i hi podran participar de forma segura totes aquelles persones majors de quatre anys. Per fer-ho, només cal dur el banyador i una tovallola. Consulta tota la informació i els consells per a fer ús d’aquesta atracció a través del següent enllaç.

Amb aquesta proposta, l’Ajuntament vol començar a familiaritzar els veïns i veïnes amb la que serà una de les grans novetats de la Festa Major d’aquest 2018. En aquest sentit, aquesta primera experiència amb el tobogan aquàtic permetrà al consistori comprovar el grau de satisfacció i d’acceptació d’aquesta iniciativa i prendre nota d’aquells aspectes logístics que puguin millorar l’experiència en un futur proper.

Darrera actualització: 16.03.2018 | 12:45