Les festes majors de Canyamars, Can Massuet del Far i Dosrius ja tenen cartell

Dimarts, 6 de juny de 2017 a les 00:00

La il·lustradora Cristina Pereyra és l’artista que ha dissenyat el cartell de les festes majors de l’estiu.

L’Ajuntament de Dosrius ha presentat el cartell de les festes majors de 2017, que celebrarem els propers dies 3 a 6 d’agost (Canyamars), 10 a 13 d’agost (Can Massuet del Far) i 31 d’agost a 3 de setembre (Dosrius). Com l’any passat, hem comptat amb la col·laboració d’una artista local. En aquest cas el cartell de les festes ve de la mà de Cristina Pereyra, canyamasenca d’adopció que n’ha cedit els drets a l’ajuntament. L’obra, treballada amb tècniques digitals, servirà d’imatge per il·lustrar la cartelleria i el programa d’actes.

Cristina Pereyra (Palma de Mallorca, 1979) és il·lustradora i dissenyadora gràfica. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Il·lustració a l’Escola Massana. Actualment treballa en el sector del disseny de moda però la seva carrera professional ha estat sempre relacionada amb el món editorial i la il·lustració infantil. Pereyra fa dos anys que viu a Canyamars i els seus dos fills estudien a l’Escola Castell de Dosrius.

El cartell està marcat per les arrels mallorquines de l’artista. Colors mediterranis, ambient festiu, aire fresc i moviments espontanis que ens recorden els balls de les nits d’estiu. Pereyra ens convida a viure les festes majors amb alegria i despreocupació. 

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:14