L’Ajuntament s’adhereix dimarts 3 d’octubre a l’aturada general

Dilluns, 2 d'octubre de 2017 a les 17:26

Els diferents serveis públics municipals no es prestaran i els equipaments municipals restaran tancats al llarg de la jornada.

 

L’Ajuntament de Dosrius informa els veïns i veïnes que demà dimarts 3 d’octubre el consistori s’adhereix a l’aturada general convocada per la Taula per la Democràcia -constituïda per entitats, sindicats i organitzacions de la societat civil catalana- com a resposta enèrgica i contundent a l’actuació policial i la vulneració de drets fonamentals viscuda el dia 1 d’octubre a Catalunya durant la celebració del Referèndum d’autodeterminació.

Per tot plegat, al llarg de la jornada, els diferents serveis públics municipals no es prestaran i els equipaments municipals restaran tancats al llarg de la jornada; a excepció de serveis essencials com els de la Policia Local.

L’Ajuntament organitzarà actes populars al llarg del dia

Amb l’objectiu de reflexionar, debatre i compartir experiències i donar una resposta pacífica, contundent i democràtica a la repressió i la vulneració dels drets civils i les llibertats, el consistori impulsarà a la Plaça de l’Ajuntament un programa de propostes obert a tota la ciutadania  que tindran lloc a partir de les 10 h.

Darrera actualització: 02.10.2017 | 17:28