L’Ajuntament s’adhereix a la plataforma Somescola.cat

Dimecres, 3 de gener de 2018 a les 17:00

El Ple de l’Ajuntament aprova una moció de suport a l’escola catalana i al seu model de cohesió social.

El Ple de l’Ajuntament de Dosrius va aprovar el passat 28 de desembre, en sessió ordinària, l’adhesió del consistori a Somaescola.cat, plataforma integrada per entitats cíviques, culturals i de tot l’àmbit educatiu català que té com a objectiu donar suport a l’escola catalana i al seu model de cohesió social. La moció va ser aprovada amb els vots a favor dels grups municipals d’ERC, LaPAC, PSC i els regidors no adscrits Joan Serra i Fidel Junyent; i amb el vot en contra del PP.

En paral·lel a l’adhesió, el Ple de l’Ajuntament també va mostrar el seu suport públic al manifest de Somescola.cat per a la consolidació, la protecció i la millora del model educatiu català. El text íntegre el podeu consultar a través del següent enllaç.

Arlette Egea Soto renuncia com a regidora del grup municipal del PSC-CP

Durant el Ple municipal ordinari del mes de desembre també es va donar coneixement de la renúncia de la senyora Arlette Egea Soto al càrrec de regidora de l’Ajuntament de Dosrius per motius personals. La plaça vacant de la Sra. Egea, que va resultar escollida per la llista política del PSC-CP en les eleccions municipals del 2015, serà coberta per la senyora Maria Peláez (PSC-CP).

L’alcalde de Dosrius, Marc Bosch, va agrair, en nom de l’Ajuntament, a Arlette Egea el compromís demostrat amb el municipi i amb la vida social, política i associativa de Dosrius al llarg dels darrers mesos, a més de desitjar-li molta sort en el futur.

Darrera actualització: 03.01.2018 | 17:06