L’Ajuntament posa nom a més d’una trentena de carrers del municipi

Dimarts, 31 d'octubre de 2017 a les 00:00

La nova denominació, que afecta de forma majoritària la urbanització de Can Canyamars, s’ha treballat de forma conjunta amb les associacions de veïns dels nuclis afectats.

L’Ajuntament de Dosrius ha aprovat en sessió plenària la denominació i numeració de més d’una trentena de carrers i vials del municipi, la major part dels quals (24) es concentren a Can Canyamars. Aquesta aprovació dóna resposta a les necessitats de nova nomenclatura derivades dels treballs que s’estan efectuant en aquesta urbanització i també a la voluntat de batejar carrers i vials en projecció que seran aviat una realitat.  

A banda d’introduir noves denominacions a la urbanització de Can Canyamars, l’Ajuntament ha aprovat el nomenclàtor i numeració d’una desena de carrers i vials d’altres zones de la vila: 3 al nucli de Canyamars, 3 a Can Batlle i 3 Polígon Industrial dels Alocs. Alguns d’ells són carrers que encara no existeixen, mentre que d’altres són vies que estaven pendents de rebre denominació.

Finalment, el consistori també ha acordat assignar el nom Parc de Can Torres a l’espai de zona verda que es troba situat entre la riera de Canyamars i el carrer de Salvador Dalí.

La nova nomenclatura implica, majoritàriament, la urbanització de Can Canyamars

La nova denominació dels carrers de la urbanització de Can Canyamars ha estat impulsada conjuntament per l’Ajuntament i l’Associació de Propietaris de Can Canyamars i va en paral·lel al projecte d’urbanització de Can Canyamars. La nomenclatura va ser proposada per unanimitat per la Comissió de Nomenclàtor de Dosrius i implica fins a 24 carrers, especialment del sector A.

L’Ajuntament impulsa la denominació de vials sense nom al nucli de Canyamars

Pujada de Can Galzeran i Baixada de la Fàbrica de la Tortuga han estat els noms aprovats pel consistori com nova denominació de diferents vials del nucli de Canyamars que fins al moment no disposaven de nomenclàtor. Els noms han estat seleccionats de forma rigorosa a partir de l’activitat que es desenvolupa a la zona o la particularitat de la seva ubicació. D’altra banda, s’ha aprovat perllongar el nom de carrer de Sant Esteve al vial que comunica la plaça de l’Església de Sant Esteve amb Can Canyamars, recentment urbanitzat.

Can Batlle modifica la denominació de carrers en el marc del projecte d’urbanització

La nomenclatura dels vials projectats en el futur pla d’urbanització de Can Batlle s’adequa plenament a la geografia del sector. Així, s’han aprovat els noms de carrer del Torrent d’en Vergés, carrer de Can Batlle i carrer de la Riera de Canyamars, en substitució als que s’havien aprovat prèviament.

Els carrers del Polígon Industrial dels Albocs es doten de nova numeració, prolongació i denominació

El futur vial que separarà les naus existents de l’ampliació del polígon s’anomenarà carrer de Can Gemir. Mentrestant, l’Ajuntament ha prolongat i numerat el carrer dels Picapedrers i el carrer de les Robínies.

Les noves denominacions i numeracions romandran 20 dies en exposició pública abans de ser aprovades definitivament, període durant el qual es podran fer arribar al·legacions a l’Ajuntament.

 

Darrera actualització: 19.02.2018 | 18:14