L’Ajuntament incorpora una persona en situació d’atur a la Brigada municipal d’Obres i Serveis

Dijous, 1 de febrer de 2018 a les 00:00

La incorporació, de caràcter temporal, s’ha fet efectiva en el marc del Programa Treball i Formació 2017-2018 impulsat pel Consell Comarcal del Maresme.

L’Ajuntament de Dosrius ha contractat aquest mes de gener un maresmenc en situació d’atur per a realitzar de forma temporal, per un període de sis mesos, tasques de peó d’obra a la Brigada municipal d’Obres i Serveis.

La contractació s’ha fet efectiva en el marc del Programa Treball i Formació 2017-2018, impulsat pel Consell Comarcal del Maresme i del que Dosrius en forma part, amb l’objectiu de fomentar la inserció i reinserció laboral de persones en situació d'atur i amb especials dificultats d'integració en el mercat laboral. Així, la persona seleccionada, a més de la seva jornada laboral a la Brigada municipal d’Obres i Serveis rebrà formació que, depenent del seu perfil professional, oscil·larà entre les 35 i les 120 hores.

Pel que fa al conjunt de la comarca, un total de 44 maresmencs i maresmenques que es trobaven en situació d'atur han estat contractats en el marc d’aquest programa del Consell Comarcal.  13 han començat a treballar en diferents serveis del Consell i la resta ho han fet en 21 ajuntaments del Maresme; entre ells, el de Dosrius.

De les 44 contractacions, 26 tenen una durada de 12 mesos i 18 són de sis mesos. 31 de les persones contractades han estat seleccionades dins el col·lectiu de persones en situació d'atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi; 8 són del grup de dones en situació d'atur de llarga durada i 5 provenen del col·lectiu perceptor de la renda mínima d'inserció. Els contractes de la línia de persones en situació d'atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi estan subvencionats pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i les línies "Dona" i "PIRMI"  estan cofinançades pel SOC i el Fons Social Europeu.

Darrera actualització: 01.02.2018 | 12:29