L’Ajuntament impulsa un ajust horari de la línia 551 d’autobús per adaptar-lo a les necessitats de l’alumnat del municipi

Dimarts, 24 d'octubre de 2017 a les 00:00

A partir de dimecres 25 d’octubre, l’autobús que cobreix la línia Canyamars-Can Massuet-Dosrius-Argentona-Mataró realitzarà la seva sortida des de Canyamars a les 07:10 h., 10 minuts abans de l’actual horari.

L’Ajuntament de Dosrius informa els veïns i veïnes que a partir de dimecres 25 d’octubre entrarà en vigor un canvi d’horari a la línia d’autobús 551, que connecta Canyamars amb Mataró. En concret, la variació es duu a terme en la franja horària del matí, en què s’ha avançat 10 minuts la sortida de l’autobús des de l’avinguda Lluís Companys-Quinatana a Canyamars, passant a realitzar-se a les 07:10 h.

El canvi ha estat impulsat des del consistori dosriuenc amb l’objectiu de solucionar de forma efectiva el problema que patien de forma reiterada tots aquells joves del municipi que fan ús de la línia 551 d’autobús per desplaçar-se a l’Institut d’Argentona i que, com a conseqüència de l’habitual congestió de trànsit, experimentaven retards freqüents en la seva arribada al centre educatiu.

Davant d’aquesta problemàtica, la Regidoria de Serveis Generals de l’Ajuntament va traslladar a l’empresa de transport Sagalés -gestora del servei- la necessitat de dur a terme una modificació d’horaris. I finalment, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha aprovat la variació horària, que entrarà en vigor de forma efectiva a partir d’aquesta setmana.

Consulta el nou horari de la línia 551 d’autobús a través del següent enllaç.

Darrera actualització: 24.10.2017 | 16:41