L’Ajuntament edita el calendari de 2018 amb les fotografies premiades del Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i El Far

Dimecres, 20 de desembre de 2017 a les 14:06

El calendari ja pot ser adquirit gratuïtament a les dependències de l’Ajuntament i inclou les festivitats locals del 2018 i els festius nacionals aprovats per la Generalitat.

Coincidint amb les festes nadalenques, i a les portes de donar la benvinguda al nou any, l’Ajuntament de Dosrius posa a disposició de tots els veïns i veïnes un calendari de l’any 2018 editat pel consistori. Pot ser adquirit de forma gratuïta a les oficines municipals i, a més, totes les persones majors de 65 anys el rebran gratuïtament a les seves llars acompanyat d’una original felicitació nadalenca.

L’Ajuntament ha editat un total de 2.000 exemplars d’aquest calendari que està il·lustrat amb les 13 fotografies premiades a la primera edició del Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i El Far. Així, la imatge guardonada amb el primer premi és la protagonista de la portada; mentre que les 12 instantànies restants presideixen individualment cadascun dels mesos de l’any. Es tracta de tretze fotografies de temàtica diversa, on hi predominen les vistes del campanar de Dosrius i l’entorn natural del municipi.

Al calendari, a més, hi figuren els festius locals proposats per l’Ajuntament (21 de maig i 31 d’agost); els principals esdeveniments culturals, socials i esportius del municipi; les festes majors; i els festius d’àmbit català decretats per la Generalitat.

L’Ajuntament convida els veïns i veïnes a gaudir d’aquest present i agraeix la col·laboració del teixit associatiu i comercial del municipi i de totes les persones que han participat en el disseny del calendari.

Organitzacions participants

BON ÀREA, CONDIS, EL FORN DE REINA PASTISSERIA, FORN DE PA DOSRIUS, SUPERMERCAT CANYAMARS, SUPERMERCAT EL FAR, TALLERS ALBERT, TWORIVERS, CAFÈ CA L’ANDREU, CAN TERRADES DEL MOLÍ, RESTAURANT CAL VÍCTOR, RESTAURANT CAN BATLLE, CASA RURAL VILLA MAZZARA, MARSAN SERVEIS, KANSTAK, PETROLÒGIC-OIL, ESTAMPADOS GISBERT, FARMÀCIA BUIREU, CLUB HÍPIC ESTEVE BARRANCO, FINQUES INTER, INNOVA INSTAL·LACIONS, LA PAMPA ARGENTINA, VELA, EL BOSC VERTICAL, RUKIMON - RUCS DEL CORREDOR, ESB, CENTRO CANINO LA MASIA, DOSROSAS, SANT LLOP, EL MÓN DE LA PISCINA, SEGELL EXPRES, TAXI ANDREU, ÒNIX, CENTRE VETERINARI DOSRIUS, VIVERS DOSRIUS.

Darrera actualització: 20.12.2017 | 14:07