La Regidoria de Cultura treballa en l’impuls a Dosrius d’una programació musical estable amb artistes locals

Dimecres, 7 de març de 2018 a les 00:00

El dimarts 20 de març tindrà lloc una sessió informativa, oberta a l’assistència de totes les persones interessades, per donar a conèixer els detalls d’aquesta iniciativa pionera al municipi.

L’Ajuntament de Dosrius fa una passa més en la seva ferma aposta per impulsar al municipi nous projectes culturals de primer ordre encaminats a difondre el fenomen cultural i artístic del municipi i a dotar als veïns i veïnes de noves eines i recursos que potenciïn les seves capacitats artístiques.

En aquest sentit, el consistori treballa en l’organització d’una programació musical estable que permeti realitzar a Dosrius diferents concerts i actuacions musicals al llarg de l’any a càrrec d’artistes locals. El projecte –pioner al municipi- neix, doncs, amb la clara vocació de fer arribar al conjunt de la ciutadania la diversitat i el talent del mosaic musical dosriuenc i donar resposta a les inquietuds musicals dels veïns i veïnes.

‘Dosrius Sona’, primera etapa del projecte

Amb el propòsit d’obrir el projecte al conjunt de la ciutadania, l’Ajuntament de Dosrius organitzarà dimarts 20 de març, a partir de les 20 h., una sessió informativa a la Sala de Plens, oberta a tota la ciutadania, per tal de presentar els objectius i detalls d’aquesta iniciativa. A més, tots les persones interessades poden sol·licitar més informació a través del correu electrònic dosriussona@dosrius.cat.

Així, entre d’altres qüestions, el consistori posarà sobre la taula durant la xerrada un dels primers reptes a curt termini emmarcats en aquesta iniciativa: l’impuls, a l’estiu, del ‘Dosrius Sona’, una nova mostra musical que serveixi com a plataforma per a la promoció de músics locals novells que volen donar les seves primeres passes en el món de la música.

Darrera actualització: 07.03.2018 | 12:26