La Creu Roja gestionarà el rebost d'aliments de Dosrius des de Canyamars

Dimarts, 20 de juny de 2017 a les 00:00

L’Ajuntament de Dosrius cedeix el local del primer pis del carrer Major, 39 de Canyamars com a centre de gestió del servei.

L’alcalde de Dosrius, Marc Bosch, i el president de Creu Roja Argentona – Dosrius – Òrrius, Josep Valentí Garcia, amb la presència del regidor de Serveis Socials, Jordi Renyé, han signat un conveni de cessió d’ús a precari, regulador de les condicions de la llicència d’ocupació temporal del local municipal ubicat al carrer major número 39, 1er pis de Canyamars amb la finalitat de portar a terme el servei de Rebost d’Aliments de Dosrius.

Durant molts anys la gestió del rebost d’aliments s’ha realitzat directament des de l’ajuntament amb la col·laboració de Càrites Diocesanes, garantint el repartiment d’aliments a les famílies del municipi que ho necessitaven. Des de principis d’aquest any però, i amb l’objectiu de millorar la gestió d’aquest important suport a les famílies,  se n’ocupava la Creu Roja des de les seves instal·lacions d’Argentona.

Ara, amb la cessió d’un espai municipal, es podrà atendre de forma més directa i personalitzada les necessitats dels usuaris del nostre municipi. El local cedit a l’entitat és el primer pis del carrer Major, 39 (Centre Cívic l’Aplec), situat al mateix edifici del Centre d’Atenció Primària (CAP) de Canyamars, amb accés per darrere. El servei al nou local estarà a funcionament a mitjans del mes de juliol.

Nou col·legi electoral de Canyamars

Des de fa uns anys l’espai cedit a la Creu Roja servia com a col·legi electoral de Canyamars. D’ara endavant, quan hi hagi eleccions o referèndums, l’Ajuntament de Dosrius habilitarà el Casal de les Cotxeres (carrer major, 45) per a les votacions.

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:15