Jordi Baltà Alegre, guanyador de la Cistella del Comerç de Dosrius

Divendres, 22 de desembre de 2017 a les 16:23

La Sala de Plens de l’Ajuntament ha acollit avui divendres el sorteig públic de la tercera edició d’aquesta original iniciativa comercial i nadalenca.

El Nadal dosriuenc ha viscut avui divendres 22 de desembre un dels seus moments més esperats. La Sala de Plens de l’Ajuntament ha acollit al migdia el sorteig públic de la Cistella del Comerç de Dosrius. L’agraciat ha estat Jordi Baltà Alegre, que ha resultat la persona guanyadora entre el totes les butlletes presentades des del 30 de novembre fins al 21 de desembre.

La Cistella està composta per un ampli lot de productes i serveis de diferents establiments  comercials i de restauració del municipi, a qui l’Ajuntament agraeix la seva implicació i suport en la tercera edició d’aquesta original iniciativa impulsada pel consistori amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i que té com a objectius fomentar el comerç sostenible, de proximitat, just i responsable de la mà del teixit comercial local.

Per participar del sorteig només calia emplenar la butlleta corresponent i grapar-hi tres tiquets de compra de tres establiments diferents del municipi i dipositar-la, posteriorment, a les urnes habilitades a les oficines municipals i als establiments adherits.

L’Ajuntament felicita Jordi Baltà Alegre, veí de Dosrius, i convida els veïns i veïnes a sumar-se a les diferents activitats lúdiques i culturals que es duran a terme al municipi al llarg dels propers dies coincidint amb les festes nadalenques.

Darrera actualització: 22.12.2017 | 16:23