El comiat de Sa Majestat Crispell XX i l’enterrament de la sardina tanquen el Carnaval 2018

Dimarts, 13 de febrer de 2018 a les 12:00

El proper 14 de febrer, Dimecres de Cendra, Dosrius celebrarà la darrera jornada de la festa de Carnaval’18 amb l’organització de diverses activitats obertes a tota la ciutadania.

Dosrius ja es prepara per acomiadar el Carnaval’18. La festivitat va donar el tret de sortida el passat diumenge 11 de febrer amb la cercavila, el Ball de Gitanes, actuacions musicals, el concurs de disfresses, una xocolatada popular i el pregó del Rei Carnestoltes Crispell XX; activitats, totes elles, que van omplir els carrers de la vila en un mosaic de colors i formes. I aquest dimecres 14 de febrer, última jornada de celebració carnavalesca, el municipi celebrarà el Dimecres de Cendra acomiadant, com ja és tradició, Sa Majestat Crispell.

Així, l’Ajuntament convida els veïns i veïnes a reunir-se a partir de les 20 h. a la plaça Espanya on els fills, vídues, companys de farra, amics i enemics, mestres i capellans ploraran la mort del Rei dels Poca-soltes i, posteriorment, començarà el seguici popular fins al poliesportiu de Dosrius, on es durà a terme la crema del Rei Crispell.

Com no podia ser d’una altra manera, la jornada clourà amb l’icònic enterrament de la sardina al mateix poliesportiu. Els tiquets per a la sardinada es poden adquirir anticipadament al preu d’1€ a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Dosrius fins al dimecres 14 de febrer al matí (de 09:30 h. a 14:30 h.). Els tiquets que s’adquireixin a posteriori tindran un preu de 3€.

Darrera actualització: 13.02.2018 | 14:24