Dosrius inaugurarà la caldera de biomassa dins un cap de setmana dedicat a l'ecologia

Divendres, 26 de maig de 2017 a les 00:00

El cap de setmana del 27 i 28 de maig Dosrius acull per segon any consecutiu l'Ecofira.

Tot a punt per un cap de setmana ecològic i sostenible. Aquest cap de setmana, l’espai de Can Tarau acollirà la segona Ecofira Dosrius, la Fira Ecològica del Maresme. Serà un esdeveniment per donar a conèixer el nostre municipi i un lloc de trobada d’empreses, entitats i experiències entorn de la sostenibilitat i l’ecologia.

La proposta reunirà més de 40 expositors de diferents sectors com el de l’alimentació, el reciclatge, la salut, les energies renovables, la biomassa, el turisme sostenible, l’automoció ecològica, entre d’altres serveis i productes sostenibles.

Més enllà de la promoció comercial i econòmica, l’ECOFIRA Dosrius té l’objectiu de fomentar el consum sostenible, els productes i serveis ecològics, en definitiva el respecte pel medi ambient. Per això no hi faltaran un munt de ponències, demostracions i tallers didàctics per sensibilitzar petits i grans.

Un dels plats forts serà la la inauguració, el dissabte 27 de maig a les 12 del migdia, de la caldera de biomassa per a subministrar calefacció i aigua sanitària a l’Escola Castell de Dosrius i al Pavelló Municipal d’Esports, un nou equipament que posa un granet de sorra a la sostenibilitat energètica i a la cura de l’entorn natural. Durant el cap de setmana també s’hi faran visites guiades.

Podeu consultar tota la informació de les activitats i participants de l’Ecofira a la web oficial www.ecofira.cat. Us convidem, doncs, a conèixer i descobrir Dosrius i a gaudir de la nostra festa de l’ecologia i la sostenibilitat. Us hi esperem!

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:14