Dosrius i el seu entorn, protagonistes del cicle de passejades guiades al Parc del Montnegre i el Corredor

Divendres, 23 de febrer de 2018 a les 00:00

Al llarg d’aquest 2018 el municipi serà punt de trobada de quatre originals activitats lúdiques de cap de setmana dirigides a un públic generalista i familiar. El programa complet de propostes el podeu consultar a través del següent enllaç.

L’Escola de Natura del Corredor ha programat per al període comprès entre els mesos de març i desembre de 2018 un total de 28 passejades guiades de cap de setmana per diferents localitzacions del Parc del Montnegre i el Corredor. A través d’elles, els participants podran descobrir el patrimoni natural i cultural d'aquest espai tan valuós. Les sortides s’adrecen a un públic generalista i familiar, i per participar-hi no és necessari fer inscripció prèvia. El programa complet de propostes es pot consultar a través del següent enllaç.

Aquest cicle de sortides es duu a terme, sempre en cap de setmana (dissabtes o diumenges), als municipis de l’àmbit del parc: Dosrius, Arenys de Munt, Fogars de la Selva, Llinars del Vallès, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Celoni, Sant Iscle de Vallalta, Tordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra. Tots els itineraris, d’una durada d’entre tres i quatre hores, estan guiats per un expert coneixedor del territori que ajudarà els participants a interpretar i comprendre els paisatges i a descobrir racons amagats del parc i els seus municipis. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

Dosrius serà punt de trobada d’un total de quatre propostes

L’edició d’enguany del cicle de passejades guiades al Parc del Montnegre i el Corredor inclou un total de quatre sortides que tindran com a punt de partida Dosrius. La primera d’elles, diumenge 8 d’abril, serà una excursió a la muntanya del Montalt; la segona, prevista per a dissabte 14 de juliol, consistirà en diferents tallers i contes per a la família, una xerrada i una passejada nocturna amb les ratapinyades com a protagonistes. Divendres 10 d’agost, la plaça de Can Massuet del Far acollirà la sortida d’una bicicletada popular. I dissabte 17 de novembre, finalment, se celebrarà una excursió a Les Passadores i Can Ferrerons.

En paral·lel, els dies 14 d’abril, 12 de maig, 9 de juny, 14 de juliol, 15 de setembre i 14 d’octubre se celebraran al santuari del Corredor les rutes teatralitzades ‘Camins, un viatge pels cinc sentits’, un itinerari guiat inclusiu, amb dos actors i un educador ambiental.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, assegura que “les passejades guiades són una oportunitat excel·lent per potenciar alguns dels nostres principals actius naturals i arquitectònics i per convertir Dosrius, el seu entorn i el Parc del Montnegre en un destí turístic i familiar de referència”.

Darrera actualització: 23.02.2018 | 15:08