Dosrius homenatjarà Oriol Mena pel seu èxit al Ral•li Dakar 2018

Dimarts, 30 de gener de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament convida els veïns i veïnes a participar diumenge 4 de febrer de l’acte públic de reconeixement que el municipi retrà al pilot de Canyamars.

Després de més de dues setmanes d’intensa competició, el passat 20 de gener va finalitzar el Dakar 2018, el ral·li-raid més dur del món i una de les proves esportives i de motor més icòniques que existeixen. A la cursa hi va prendre part enguany, per primer cop, el pilot de Canyamars Oriol Mena, que va finalitzar la competició aconseguint una meritòria setena plaça en la categoria general de motos i la primera posició en la categoria de debutants (Rookie). Una gesta esportiva i personal de gran valor que l’Ajuntament de Dosrius vol reconèixer públicament. És per això que el proper diumenge 4 de febrer, el consistori organitzarà al municipi un acte d’homenatge a Oriol Mena obert a tota la ciutadania.

L’acte consistirà en una recepció oficial a l’Ajuntament de Dosrius, a partir de les 11 del matí. Oriol Mena signarà el Llibre d’Honor del consistori i, posteriorment, se celebrarà un pica-pica a càrrec de l’entitat Motoclub Canyamars.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, anima els veïns i veïnes a sumar-se a l’acte d’homenatge i explica que “l’Oriol sempre ha estat estretament vinculat al municipi, a Canyamars, i a una de les nostres entitats més cèlebres: el Motoclub Canyamars”. Per tot plegat, Bosch afegeix que “és un orgull que llueixi el nom de Dosrius i de Canyamars arreu del món i poder dir que tenim un veí que és exemple de compromís, treball, sacrifici, constància i talent. Estem convençuts que la seva serà una trajectòria d’èxit, com ho ha demostrat fins ara”.

Amb la setena posició al Ral·li Dakar 2018, Oriol Mena (1 de maig de 1987) consolida una trajectòria esportiva ascendent plena d’èxits que va començar tot just als sis anys, quan va pujar per primer cop a una moto, i que des d’aleshores l’ha portat a convertir-se en campió del Campionat de Catalunya d’Enduro des del 1996 fins al 2003 en totes les categories en les que va participar (aleví, cadet, juvenil i júnior); campió d’Espanya a l’’Enduro de las autonomías’ representant Catalunya; campió d’Espanya sènior en quatre ocasions i júnior l’any 2003; campió d’Espanya de Cross Country (2009, 2010, 2011 i 2013); o campió del món júnior l’any 2009.

L’Ajuntament de Dosrius felicita Oriol Mena per l’èxit esportiu assolit, li reconeix el seu esforç i dedicació i li desitja molts èxits en les properes competicions.

Darrera actualització: 30.01.2018 | 13:14