Dosrius dóna el tret de sortida a la Festa Major 2017

Dijous, 31 d'agost de 2017 a les 00:00

L’Ajuntament ha traslladat tots els actes previstos per avui dijous 31 d’agost al Poliesportiu de Dosrius davant l’amenaça de pluja.

Avui dijous 31 d’agost comença la Festa Major de Dosrius 2017. Per endavant, quatre intensos i emotius dies de festivitat i de retrobament que clouran diumenge 3 de setembre amb la tradicional traca final de Festa Major.

Davant les previsions meteorològiques fetes públiques pel Servei Meteorològic de Catalunyaque anuncien pluges generalitzades al llarg del dia d’avui –particularment a les comarques del litoral de Barcelona-, l’Ajuntament de Dosrius ha decidit traslladar tots els actes de Festa Major previstos per avui dijous 31 d’agost al Pavelló Poliesportiu; entre ells, la tarda de karaoke infantil, el pregó, el sopar popular i el ball amb ‘Liberty Duo’. Amb aquesta mesura preventiva, el consistori vol assegurar als veïns i veïnes el correcte desenvolupament de totes les propostes lúdiques i festives d’aquest inici de Festa Major.

En aquest sentit, l’Ajuntament també recorda que a través dels comptes institucionals a les xarxes socials Facebbok i Twitter, poden consultar en tot moment les novetats al voltant de la festivitat.

Un pregoner d’excepció per a una Festa Major única

El locutor català Llucià Ferrer -presentador de programes radiofònics i televisius com ‘El matí i la mare que el va parir’, ‘Freakandó Matiner’, ‘On vols anar a parar?’, ‘Els imperdibles’, ‘Quin País!’ o ‘L’aprenent’- serà aquest 2017 el pregoner de la #FMDosrius17.

El consistori posa en valor el gest de Llucià Ferrer per esdevenir el pregoner oficial de la festa d’enguany i convida a tots els veïns i veïnes a participar del pregó, que tindrà lloc avui dijous 31 d’agost al Pavelló Poliesportiu (21 h.).

Nerea Bruixa, protagonista de Música als Jardins

L’Ajuntament de Dosrius, finalment, comunica als veïns i veïnes que l’espectacle ‘Lladó, Hernàez, Gas’ –previst per divendres 1 de setembre (20 h.) ha quedat suspès per motius personals dels membres del grup i aliens a l’organització.

Davant d’aquest anunci, el consistori ha treballat  d’urgència per donar resposta ràpidament a aquest contratemps i oferir una alternativa musical de nivell; que en aquest cas arriba de la mà de la cantant menorquina Nerea Bruixa.

El consistori anima als veïns i veïnes a gaudir fins diumenge de totes les activitats que s’inclouen en el programa d’enguany i convida a compartir la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMDosrius17.

Darrera actualització: 31.08.2017 | 13:38