Dosrius dóna a conèixer els seus actius turístics en la nova campanya audiovisual del Maresme

Dilluns, 29 de gener de 2018 a les 00:00

Dosrius és un dels 30 municipis de la comarca que forma part del vídeo promocional editat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme en el marc del Pla d’Acció 2018 d’aquest òrgan.

L’aposta ferma de l’Ajuntament de Dosrius per adoptar nous canals i recursos digitals que permetin posicionar el municipi com un referent al territori quant a turisme de proximitat i potenciar els actius comercials, patrimonials, naturals i culturals propis s’ha vist reforçada, aquest mes de gener, amb la presència de la vila en la nova campanya audiovisual impulsada pel Consorci de Promoció Turística del Maresme.

Dosrius és un dels 30 municipis de la comarca del Maresme que apareixen en el vídeo promocional editat pel Consorci i estrenat públicament dijous 25 de gener en el marc de la presentació dels eixos i les actuacions del Pla d’Acció 2018 de l’ens. La peça es pot visualitzar a través de YouTube, el web del Consorci de Promoció Turística i les xarxes socials. Així, el vídeo promou, a través de les vivències d’una família, diversos racons i llocs emblemàtics del Maresme, entre els quals hi ha el Santuari del Corredor de Dosrius o la Granja de Can Gel, Rucs del Corredors i El Bosc Vertical de Canyamars.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, assegura que “l’edició d’aquest vídeo és una excel·lent oportunitat per seguir promocionant Dosrius i el conjunt de la comarca a través de nous canals i plataformes”. En aquest sentit, Bosch posa en valor la iniciativa endegada pel Consorci i explica que “el nostre objectiu com a Ajuntament és seguir teixint i fomentant sinergies amb el Consorci i amb la resta de poblacions maresmenques per tal d’impulsar accions com aquesta que suposin un benefici col·lectiu pel territori”.

Darrera actualització: 29.01.2018 | 10:06