Dosrius, amb el Dia Internacional de la Dona

Dimarts, 27 de febrer de 2018 a les 00:00

El municipi commemorarà aquesta diada amb l’organització, els dies 8 i 13 de març, de diferents propostes lúdiques i reivindicatives. Consulta aquí el programa d’activitats.

Dosrius tornarà a sortir al carrer aquest mes de març per reclamar la igualtat i la paritat de sexes i per fer visible i posar en valor el paper vital i essencial de la dona en la nostra societat. L’Ajuntament se suma un any més a la commemoració, el proper dijous 8 de març, del Dia Internacional de la Dona. I amb l’objectiu de fer extensiva la celebració a tots els veïns, organitza els dies 8 i 13 de març diverses activitats lúdiques i reivindicatives arreu del municipi.

Jordi Renyé, regidor de Serveis Socials, convida els veïns i veïnes de Dosrius a sumar-se a aquesta celebració, que defineix com a “necessària” per tal de continuar avançant cap a “una societat on la igualtat entre homes i dones sigui efectiva no només a nivell legal, sinó també en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana: entorn laboral, àmbit domèstic, institucions, etc.”.

Dijous 8 de març, dia neuràlgic de la diada

Dosrius donarà el tret de sortida a la commemoració del Dia Internacional de la Dona el dijous 8 de març amb la lectura d’un manifest; una batukada a favor de les dones de la mà de FUN AO; i la representació teatral de l’obra ‘Equilibris’. I dimarts 13 de març, la vila clourà la diada amb un taller per a joves. Tota la informació sobre les diferents propostes es pot consultar a través del següent enllaç.

Darrera actualització: 01.03.2018 | 17:26