'Benvinguts a Pagès' torna a Canyamars

Dilluns, 22 de maig de 2017 a les 00:00

Les visites a la Granja de Can Gel i els allotjaments a l’Alberg Mas Silvestre i a Can Sabé són algunes de les propostes per al cap de setmana del 3 al 5 de juny de 2017.

Tres empreses de Canyamars (Dosrius) participen a la campanya Benvinguts a Pagès de 2017, que es portarà a terme als dies 3, 4 i 5 de juny. Després de l’èxit de l’edició de l’any passat la granja de vaques de Can Gel repeteix i s’hi afegeixen l’alberg de joventut Mas Silvestre i Can Sabé com a allotjaments.

Benvinguts a Pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors. És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

Tot coincidint amb la Setmana Bio, que s’allarga fins al 9 de juny, la proposta permet de gaudir d’explotacions agràries visitables, de pescadors que ens ensenyaran les seves barques, es podran degustar menús Benvinguts a Pagès i menús Setmana Bio als restaurants, els allotjaments ens oferiran ofertes especials i arrodonirem el conjunt amb un munt d’activitats complementàries per a tota la família.

Les cases de pagès, granges, obradors i pescadors obriran portes perquè les famílies puguin visitar-los i conèixer-los de forma gratuïta. Però Benvinguts a Pagès és molt més: restaurants de tota Catalunya oferiran un menú especial amb producte de temporada i de proximitat; allotjaments faran ofertes especials amb motiu del Benvinguts a Pagès; i la majoria de comarques oferiran un munt d’activitats complementàries relacionades amb la terra, el producte i la natura.

Més informació: http://benvingutsapages.cat/

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:13