Aprovades provisionalment les bases que regularan la concessió de subvencions a les entitats del poble

Dimarts, 6 de març de 2018 a les 00:00

Amb l’objectiu d’agilitzar i optimitzar el procés de concessió d’ajuts, el consistori ha aprovat unes bases sense termini de finalització que seran vigents al llarg de les properes convocatòries mentre no s’aprovin unes noves bases per aquest mateix concepte.

El Ple de l’Ajuntament de Dosrius va aprovar inicialment el passat dijous 22 de febrer, en sessió ordinària, les bases reguladores de l’atorgament de subvencions a entitats del municipi. El text va quedar aprovat amb nou vots a favor dels grups municipals ERC, LaPAC, PP i els regidors no adscrits Joan Serra i Fidel Junyent; i tres abstencions del grup municipal del PSC. 

Un cop aprovades, les bases romandran unes setmanes en exposició pública, període durant el qual veïns i entitats podran presentar al·legacions. La voluntat de l’equip de govern és que la convocatòria pública de subvencions a entitats per al 2018 quedi oberta ja el proper mes d’abril.

L’Ajuntament aprova unes bases de caràcter atemporal

Amb l’objectiu d’agilitzar i optimitzar el procés de concessió d’ajuts, el consistori ha aprovat unes bases de caràcter atemporal que seran vigents al llarg de les properes convocatòries mentre no s’aprovin unes noves bases per aquest mateix concepte.

A la convocatòria d’aquest any s’han previst dues modalitats d’ajuts: subvencions per a activitats culturals i juvenils i subvencions per a activitats esportives. En podran ser beneficiàries totes les entitats locals registrades correctament al Registre d’Entitats de l’Ajuntament de Dosrius, sempre i quan el seu projecte tingui per finalitat el foment i la promoció de la cultura, l’esport, l’educació o la joventut en l’àmbit territorial del municipi. Cada associació beneficiària podrà demanar com a màxim cinc  projectes i el cost mínim de cada projecte ha de ser de 500€. Les subvencions, finalment, no excediran el 50% del cost de l’activitat a que s’apliquin.

Un cop aprovades definitivament, les bases, la convocatòria i la documentació a presentar es podran consultar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

Maria Peláez Marín pren possessió com a nova regidora del grup municipal del PSC-CP

Durant el Ple municipal ordinari del mes de febrer també es va donar coneixement de la presa de possessió de la senyora Maria Peláez Marín com a nova regidora del grup municipal del PSC-CP, en substitució de la senyora Arlette Egea Soto, que va renunciar al seu càrrec a finals del passat mes de desembre. 

Finalment, durant la sessió plenària del 22 de febrer, el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat i amb caràcter provisional la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament municipal (Unitat d’Acció III – can Sant Pare), relativa a la connexió dels locals comercials dels blocs 6 i 7 i justificació dels paràmetres edificatoris.

Darrera actualització: 06.03.2018 | 10:47