Alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Els Roures participen de la segona edició del Servei Comunitari

Dimecres, 20 de desembre de 2017 a les 00:00

El programa permet als joves protagonitzar accions de compromís cívic amb l’entorn més proper i aprendre en l'exercici actiu de la ciutadania.

Aquest curs 2017-2018, per segon any consecutiu, l’Institut Els Roures impulsa una nova edició del Servei Comunitari. Al projecte hi participen enguany alumnes de 3r i 4t d’ESO, que posen els seus coneixements i les seves capacitats al servei de la comunitat duent a terme diferents accions solidàries.

La iniciativa té com a objectius promoure -mitjançant diferents projectes- la salut entre els habitants del municipi, incentivar que els alumnes del centre experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic amb l’entorn més proper, i que els joves aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania. El voluntariat està coordinant per la Creu Roja de Dosrius-Òrrius i Argentona i el CAP d’Argentona – Dosrius.

Així, durant el primer trimestre de curs s’han dut a terme diferents campanyes per recollir aliments de llarga caducitat en col·laboració amb la Creu Roja; com ara, una recollida d’aliments al supermercat Condis i a l’Escola Castell de Dosrius; una Quina solidària a l’institut; o tallers de manualitats amb àvies del poble.

Ara, durant el proper mes de gener, en el marc del Servei Comunitari, l’alumnat voluntari de 4t d’ESO seguirà formant-se en l’àmbit de la nutrició per tal d’explicar als seus companys de 3r la importància de menjar de forma sana i equilibrada.

Darrera actualització: 20.12.2017 | 13:33