L’Ajuntament presenta el nou servei municipal d’emprendoria i empresa

Dilluns, 12 de febrer de 2018 a les 00:00

L’eina és gratuïta, es prestarà al consistori, i per fer-ne ús caldrà demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça ocupacio@dosrius.cat.

L’Ajuntament de Dosrius i el Servei Local d’Ocupació (SLO) donaran a conèixer el proper mes de març el nou servei municipal d’emprenedoria i empresa en un acte públic, obert a tota la ciutadania, que es durà a terme dimecres dia 1 de març (20 h.) a la Sala de Plens del consistori.

Amb aquest nou servei, la Regidoria de Promoció Econòmica aposta per seguir dotant els veïns i veïnes de majors oportunitats laborals, fomentar l’emprenedoria al municipi, donar suport a les empreses, promocionar l’economia local i incidir en la dinamització i consolidació de noves activitats industrials, comercials i de serveis al poble.

El servei municipal d’emprenedoria i empresa es prestarà els dijous -cada 15 dies- en horari de 08 h. a 14 h., i té com a objectiu oferir orientació personalitzada, eines, recursos, assessorament tècnic i acompanyament en el procés de posada en marxa i consolidació d’un nou projecte empresarial i en la tramitació d’ajuts, subvencions i finançament. Així, entre els principals eixos d’actuació també hi ha l’impuls d’accions formatives per cobrir les necessitats demandades.

La prestació tindrà un caràcter gratuït i s’oferirà al consistori. Per fer-ne ús, doncs, només caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça ocupacio@dosrius.cat.

Darrera actualització: 12.02.2018 | 10:26